Vama Veche la apus cu Canon 7D Mark II

Cu ochii la zăpada de afară, mi s-a făcut puțin dor de mare și mi-am adus aminte de fotografiile din vara asta, făcute în Vamă. Am pornit la plimbare cu Canon 7D Mark II la gât și am început să fac ceea ce îmi place mie cel mai mult: să caut locuri speciale, oameni expresivi și mici povești la malul mării. 

Îmi pare rău că nu am avut prea mult timp la dispoziție, pentru că sunt sigură că aș fi reușit să surprind mai multe emoții. Până la următoarea ocazie, fotografiile de mai jos chiar mă fac melancolică și nerăbdătoare să vină vara mai repede. 

Fotografiile au fost realizate în colaborare cu Canon Romania și Adevărul, iar la acest link găsiți un articol și toate imaginile pe care le-am făcut acolo. Mai jos vă las doar câteva fragmente. 💞

Vama este locul unde se creează conexiuni între oameni, fie că se cunosc de o viaţă sau de câteva minute. Pare a fi locul unde, pe ritmuri de Led Zeppelin sau Pink Floyd, toată lumea este prietenă cu toată lumea. Majoritatea oamenilor sunt relaxaţi şi se bucură de moment. Acest lucru l-am observat la apus, când a dispărut agitaţia de pe plajă şi oamenii ieşeau din pensiuni şi hoteluri pentru a se distra.

Apusul a devenit pentru mine acel moment al zilei pe care îl aştept de fiecare dată când îmi propun să descopăr locurile din jur. Acea oră de dinainte să apună soarele, numită şi Golden Hour, oferă o lumină plăcută care reuşeşte să mă fascineze de fiecare dată.

Este vorba de câteva minute în care cerul îşi schimbă cromatica încontinuu, iar împrejurimile capătă o lumină caldă care schimbă atmosfera. În fotografiile pe care le-am realizat de-a lungul timpului am vrut să transmit o stare de bine, acea senzaţie plăcută pe care o simţi când trăieşti un moment frumos. Astfel, şi pentru această colecţie am păstrat ideea de fotografii luminoase, în care oamenii şi culorile vorbesc de la sine.

2 Replies to “Vama Veche la apus cu Canon 7D Mark II”

  1. Sunt curios, pozele sunt editate? Arata super..

    1. mm Antuca Raluca says: Reply

      Ma bucur ca iti plac! 😀 Am editat putin luminozitatea si culorile.

Leave a Reply