Fotograf… caut echipă!

De când cu #RaluInWonderland, mi-am dorit să fac următorul pas în ale fotografiei, adică să nu mai fac simple portrete, ci să transmit povești prin imagini. Aici intervine partea de viziune artistică… cum îmi imaginez cadrul cu mult înainte de a ieși afară cu aparatul foto la gât.

Sunt atât de multe detalii care completează fotografia, iar atunci când ele se îmbină perfect, rezultatul final nu numai că îți iese în ochi din atât de multe imagini care circulă pe internet, dar te face să o privești mai mult de câteva secunde și după să dai scroll.

Slavă Domnului, imaginație am destulă! Problema care intervine este lipsa de resurse (nu am foarte multe produse de makeup) și de talent (nu mă pricep să fac împletituri complexe), ceea ce m-a determinat să caut oameni talentați și dispuși să colaboreze pentru a face magie. Eu promit că îmi voi da toată silința ca să se întâmple acest lucru!  🙂 

Așadar, fotograf… caut echipă, adică oameni pe care să mă pot baza, atunci când îmi vine o idee peste noapte, lucru care se întâmplă destul de des. Deci dacă îți place să te joci cu fardurile sau te pricepi la coafat părul, ești talentat la făcut accesorii sau pur și simplu vrei să te împrietenești cu blenda mea la o ședință foto, aștept un mesaj pe contact@ralucaantuca.com.

Iar dacă cunoști pe cineva super, super pasionat ca mine, m-ar bucura să ne faci cunoștință.

Mai jos vă las două fotografii în care coronița de la Carra Accessories m-a ajutat să devin o crăiasă a zăpezii.  😆 

Leave a Reply