Ce trebuie sa stii despre The Fairytale Experience

Este minunat sa experimentezi o sedinta foto si sa fii model pentru o zi. O spun asta nu doar modelele, dar si fotografii care au indraznit sa stea in fata camerei, chiar si pentru putin timp.

Sa porti o rochie de vis, pe care sa o accesorizezi cu bijuterii deosebite. Sa ai parte de un machiaj si o coafura de senzatie, perfecte pentru gusturile tale. Sa pasesti plina de incredere intr-o locatie magica si sa te lasi purtata intr-o poveste de neuitat in cadrul sedintei foto. 

Toate acestea suna minunat si reprezinta o experienta incredibila, insa procesul poate parea complicat la prima vedere.  Asa ca am pus la cale cateva intrebari si raspunsuri pentru a-ti veni in ajutor. Astfel incat sa lasi emotiile si grijile acasa in ziua sedintei tale foto si sa vii plina de entuziasm si incredere. 

Ce presupune “consultanta” inclusa in pachet?

Inainte sa incep planificarea sedintei foto, are loc consultanta, adica o conversatie in care facem schimb de idei si in care aflu mai multe detalii despre cum ti-ai dori sa se desfasoare shooting-ul. Vom atinge subiecte precum- Ce concept ti-ar placea cel mai mult? Ce vibe ti-ai dori sa aiba imaginile? Dupa ce imi spui preferintele tale, pot veni cu propuneri de locatii, accesorii si decoratiuni care redau toate viziunea noastra artistica. De asemenea, pot oferi un moodboard cu idei in cazul in care nu esti hotarata 100%.

Cum pot alege conceptul care mi se potriveste?

Gasirea unui concept potrivit face parte din procesul de planificare al sedintei foto. Daca nu ai o idee clara de la inceput, pot realiza un moodboard de idei pentru a alege ce iti place mai mult. De asemenea, imi poti arata cateva exemple din portofoliul meu- imagini care iti plac cel mai mult, pentru a vedea de ce anume si care sunt elementele foto pe care le putem aduce in sedinta ta de poveste. 

De ce doar 5 imagini finale?

Fiecare imagine aleasa de mine spune o poveste, iar atunci cand fotografiez, ma concentrez pe emotiile pe care le putem transmite impreuna prin intermediul imaginilor. Astfel mizez pe calitate, in loc de cantitate. Asociez de multe ori fotografia cu pictura, pentru ca imi doresc sa creez un nou univers, departe de realitatea banala. De altfel, nici picturile nu sunt toate la fel; fiecare incercand sa reflecte ceva diferit si unic in acelasi timp.

In cazul in care doresti mai mult de 5 imagini finale, pot oferi mai multe fara nicio problema, pastrand aceleasi principii. Da-mi de veste si iti pot face un pachet avantajos.

Pentru a rezerva sedinta ta foto de poveste si pentru a discuta mai multe detalii, scrie-mi la hello@ralucaantuca.com! 

Leave a Reply